Camerasysteem

Om ervoor te zorgen dat u zich extra veilig voelt in uw woning of als u er niet bent kunt u ervoor kiezen om een camerasysteem aan te schaffen. Met een camerasysteem verkleint u de kans op een inbraak. Wanneer er bij u thuis is ingebroken zult u zich waarschijnlijk niet meer thuis en veilig voelen in uw eigen woning. Het is dan ook belangrijk om te voorkomen dat er bij u thuis wordt ingebroken.

Camerasysteem prijzen

De prijs van een camerasysteem is afhankelijk van de wensen die u heeft en hoeveel camera’s er geïnstalleerd moeten worden. De prijzen zullen verschillen per leverancier. Hieronder vindt u een overzicht met de gemiddelde prijs van verschillende camerasystemen:

Soort camerasysteemGemiddelde prijs
Analoge set met 2 camera’s€300 – €500
Analoge set met 4 camera’s€600 – €900
IP set met 2 camera’s€600 – €900
IP set met 4 camera’s€800 – €1300

Soorten camerasystemen

Twijfelt u tussen een digitale camera en een analoge camera? Beiden varianten hebben zo hun voordelen. Over het algemeen scoort de digitale camera beter. Echter betaalt u hier ook meer voor. Mocht u niet te veel geld kwijt willen zijn aan de camera, kies dan voor de analoge variant.

Analoog camerasysteem

Een analoog camerasysteem wordt aangesloten met de kabel op een harddiskrecorder. De recorder zorgt ervoor dat alle beelden worden opgenomen en opgeslagen op de harddisk. Deze beelden kunt u vervolgens terugkijken op het gewenste moment. Er kunnen maximaal 16 camera’s worden aangesloten op de harddiskrecorder.

  • Snelle installatie
  • Zeer prijsvriendelijk
  • Presteert ook goed bij wisselend licht

IP camerasysteem

Camerasystemen zijn tegenwoordig erg intelligent en bieden vaak de mogelijkheid om live beelden te bekijken. U bent met een IP camerasysteem niet gebonden aan een vaste locatie en kunt de beelden overal op de wereld live bekijken. Het IP camerasysteem wordt met de installatie verbonden aan het gewenste netwerk. Het camerasysteem is hierdoor enorm flexibel en makkelijk te verplaatsen. IP camerasystemen zijn zowel geschikt voor woningen als grote bedrijfspanden. Software om de beelden te bekijken kan worden geïnstalleerd op de computer, tablet of smartphone. Overleg met een specialist welk camerasysteem het beste geschikt is voor uw situatie.

  • Op elk netwerk aansluitbaar
  • Beelden bekijken door meerdere personen
  • Hoge kwaliteit beeldmateriaal

Beeldmateriaal

Bent u van plan om een goed camerasysteem aan te schaffen? Dan zijn er een aantal punten waar u op kunt letten. Zo is het uiteraard zeer belangrijk dat de camera hoge beeldkwaliteit heeft. Wanneer dit niet het geval is, dan wordt het natuurlijk vrij moeilijk om de dader te herkennen. Tevens is het belangrijk dat je eenvoudig oude beelden kunt terughalen en deze ook kunt opslaan. Dit is het bewijsmateriaal en dus erg belangrijk.

Voordeel van een alarmsysteem

Een alarmsysteem werkt preventief. Dit houdt in dat als inbrekers zien dat u een goed alarmsysteem heeft, zij uw huis zullen vermijden. Mocht de inbreker dit niet door hebben, dan zal het alarm afgaan en zal de inbreker vluchten. Wanneer er een poging tot inbraak in uw woning is gedaan wilt u er natuurlijk ook voor zorgen dat de dader uiteindelijk gepakt wordt. Met behulp van een goed camerasysteem zal dit zeker het geval zijn.

Kosten besparen

Mocht u ervoor willen zorgen dat u uiteindelijk een camerasysteem van topkwaliteit aanschaft en wilt u hier niet teveel voor betalen? Dan is het goed dat u bij ons bent uitgekomen. Hier kunt u verschillende aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt. Met behulp van onze website betaalt u in ieder geval nooit meer te veel voor uw camerasysteem.